אני מזמינה אותך ללמוד איתי איך לקבל החלטות בראיון לא (רק) לפי אינטואיציה ותחושות בטן, אלא בעזרת עובדות, בשיטה מקצועית בעלת תוקף ומהימנות (בראיון פנים אל פנים או אונליין)
סדנה אונליין, להדרכה בשיטת הראיון ההתנהגותי-מצבי, להיכרות עם הכלים המקצועיים ביותר, לראיון בכלל ולראיון וירטואלי בפרט. דוקא היום, כשהגיוסים "חמים" כל כך, זה הזמן ללמוד שיטה מדויקת, מקצועית, שתעזור לך לזהות את היכולות של המועמדים בראיון עומק ולהעביר את ההדרכות הלאה למנהלים בארגון שלך.
אתם לא יכולים להרשות לעצמכם להשקיע כל כך הרבה באיתור מועמדים רק כדי לאבד אותם אח"כ בראיון לא מספיק מדויק.
הסדנה תיתן לך את הכלים הטובים והמקצועיים ביותר לחוש את המועמדים, להתחבר אליהם וליצור אמון מהר, תוך כדי איסוף המידע המקיף והמדויק ביותר גם אם אתם אונליין ולא רואים את שפת הגוף וללא ה"סמול טוק" ליד הקפה.
בשורה התחתונה: תוכלו לקבל החלטה בצורה קלה יותר ומקצועית יותר.
סיון, מנהלת משאבי אנוש באיקאה: יצאתי אחרי הסדנה עם חשיבה אחרת ועם כלים.
הגעתי לסדנה עם המון ניסיון מעולמות הגיוס וחשבתי כבר שאין מה לחדש לי חשבתי שאני יודעת הכל…מורית הפילה לי המון אסימונים, לימדה המון דברים. שאלות שהייתי שואלת בראיונות, היום אני לא משתמשת בהן
הכלים שקיבלתי ממורית הפכו את הראיונות ליותר ממוקדים, ליותר יעילים וגם עם תוצאות בשטח.
המנהלים בארגון שלי גם עברו את הסדנה. קיבלנו המון כלים לעבודה ביחד ולשיח משותף ואנחנו כבר מדברים באותה שפה, משהו שמקל עלינו גם כמגייסות לדבר איתם, והם מהצד שלהם מבינים גם אותנו ומסתכלים אחרת על המועמד. זה מה שהיה לי הכי חשוב. כשהם רואים מועמד שיבואו מנקודת מבט שהיא אחרת, פחות דעות קדומות, עם ראש פתוח והתמקדות בעובדות… ממליצה בחום, מניסיון
הבחירה דווקא בראיון התנהגותי מצבי ככלי לניבוי התאמת מועמדים לארגון נובעת מתוקף הניבוי הגבוה שנמצא במחקרים שיש לו. זו השיטה המקצועית והטובה ביותר בין אם הראיון מתנהל פנים אל פנים או בראיון אונליין בוידאו/בטלפון.
בעידן שכל כך הרבה ראיונות עוברים ל"אונליין" ואנחנו נאלצים לוותר על החיבור האישי פנים אל פנים עם המועמדים, עוד יותר קריטי מתמיד להתמקד בכלים מוכחים מחקרית שיתנו לך שיטה לנבא את ההתאמה של המועמדים לארגון.
בספרו "ללמוד מהטובים ביותר" (הוצאת מטר), מספר לאזלו בוק שהיה סמנכ"ל מש"א ("אנשים") של גוגל בהקמתה איך גוגל בחרה בראיון התנהגותי אחרי מחקר פנימי של אלפי מועמדים והשוואה לשיטות הראיון הקודמות בהן מיינו מועמדים.
השיטה נמצאת בשימוש גם באינטל, י.ב.מ., מיקרוסופט וארגונים מובילים בעולם.
לייצר סט שאלות (ותשובות) לכל תפקיד באופן ספציפי, ששום מועמד לא יכול להתכונן אליהן
למקד את המראיינים בצוות לראיון עומק למועמדים
לעזור למנהלים להתכונן גם לראיונות אונליין (בזום/בוידאו/בטלפון) בעזרת שיטה מקצועית מדויקת להכנה לראיון.
היכולת לשפר את חוויית המועמדים בראיון
להוביל ראיונות עומק במקצועיות ובטחון
לשאול שאלות מדוייקות שנותנות מידע מדוייק בעל תוקף ניבוי
להגיע עם בטחון עצמי גבוה לראיונות אפילו אם הם ראיונות וירטואלים אונליין
שפה משותפת עם המנהלים בראיונות משותפים
בין אם יש לך רקע בראיונות או אם רק התחלת בתחום, המנהלים יתרשמו מהמקצועיות בה ירגישו את ההובלה שלך בתהליך הראיון
לקבל החלטות אחרי הראיון על בסיס עובדות
למקד את המראיינים בצוות לראיון העומק למועמדים שפה משותפת עם המנהלים
איילת רותם: משאבי אנוש בחברת הייטק בתחום אלקטרואופטיקה: רציתי לקבל כלים מקצועיים לראיונות, בעצם לא להסתמך רק על האינטואיציה שלי, אלא באמת ככה שיהיו דברים גם יותר מהימנים ותקפים וגם להדריך את המנהלים בנושא. קיבלתי כלים ממש ממש מצוינים ומאד מאד הגיוניים, רציונליים מאד טובים בשביל באמת לעשות את הראיון כמה שיותר מקצועי. התהליך בסדנה עשה לי סדר ואני מאד מאד שמחה שהגעתי לסדנה, אז תודה רבה לך מורית!
עדי מן, בעבר גיוס בחברת פארמה: אחד הדברים החשובים שאני יוצאת מפה זה עם היכולת לנטרל את השיפוטיות כשאנחנו עומדים מול אנשים בכלל, ובמהלך ראיון. התהליך של ביום הראשון לקבל כלים וביום השני ליישם ולהעמיק בכל התורה הזאת פנימה הוא תהליך מצוין ואני באמת באמת מרגישה שקיבלתי מתנה. ואני הולכת לקחת וליישם אותה בשטח
אהלן, קוראים לי נטע ואני דירקטור משאבי אנוש ואדמיניסטרציה בחברת גיגיה ואני רוצה לשתף אתכם שאני כבר כמה שנים טובותמשתמשת במערך ההדרכה של הראיון של מורית רוזן הוא משמש אותי עד היום. אין ראיון, כולל אתמולשאני הולכת בלי המערך הזה ומשתמשת בופשוט נפלא, כלי מעולה ומומלץ לכל אחד לפני שהוא מגיע לראיון. תודה!
3 מפגשים בזום (שעתיים וחצי כל מפגש)
בימי שני בבוקר 9:00-11:30 (20/6, 27/6, 4/7)
מפגש 4 מסכם פיזי בסמינר אפעל, רמת אפעל (11/7)
בין השעות 9:00-16:00 (סה"כ 14.5 שעות הדרכה)
כולל ארוחת צהריים חלבית; כולל חניה בחינם
אם לא תרגיש/י שקיבלת שיטה חדשה וכלים לראיון ולעבודה עם המנהלים המגייסים, נחזיר לך את כל הכסף בחזרה. בלי אותיות קטנות ובלי שאלות. שלח/י לי הודעה ונטפל בכך מיד. מורית
לאחר מילוי הפרטים תועבר/י לדף תשלום באשראי. אם ברצונך לשלם בהעברה עדכנ/י אותי במייל Morit@morit.co.il או בוואטסאפ 054-2424707
ניווט אתר
קטגוריות
מרכז ידע
כל הזכויות שמורות למורית רוזן 2021©