fbpx

האם אתם מאפשרים לעובדים לעבור בין תפקידים?

תוכן עניינים

שיתוף המאמר:

כואב לי לשמוע מכל כך הרבה מגייסות/ים בארגונים שלא מאפשרים לאנשים לעבור בין תפקידים ומעדיפים שאנשים יעזבו את הארגון מאשר למצוא להם תפקיד חדש באותו הארגון. לפעמים פשוט כי לא חושבים על האופציה הזו .

כשלגייס עובד זו אחת המשימות שהופכת להיות יותר ויותר מורכבת קשה ויקרה משנה לשנה, לשחרר עובד טוב שפשוט נמאס לו מהתפקיד עדיין נשמע הגיוני?

אני לא אשכח את הארגון שבשיחות אבחון הגיוס עם עובדים שונים שמעתי שיש נציגה שאחראית למעברים פנימיים, כי יודעים שזה חשוב, אבל העובדים מפחדים להגיע אליה ומתקשרים לפעמים מגג של בניין, בשקט, שלא ישמעו. למה? כי אם המנהל הישיר ישמע שהם רוצים לעזוב, יפגע בקידום / בשכר / בבונוס שנתי וכו'.

כלומר הכניסו תהליך עבודה נכון, ובנו לו מסגרת עקומה, בעייתית, בלי גיבוי אמיתי לעובדים חוץ מלהכריח את המנהלים שלהם לשחרר את אותם עובדים שהתקבלו לתפקיד החדש בשקט. בלי שהמנהלים ידעו.

שתפו אותי בתגובות (או בפרטי) – מה מדיניות המעברים הפנימיים אצלכם בארגון?

מאמרים נוספים שנבחרו בשבילך
ניהול גיוס
לדבר את השפה של ה"לקוחות" שלך

בשבוע שעבר טיילתי עם אמא שלי, אחי ואחותי בצרפת. אחרי הרבה שנים שלא יצאתי מהארץ, הצטרפתי אליהם לטיול  בטבע היפה (והמאתגר) של האלפים הצרפתיים. התנתקתי

סורסינג
הנה 9 מקורות גיוס חשובים ומפוספסים

9 מקורות הגיוס המפוספסים ביותר.אלה המקורות שאני חושבת שהם החשובים ביותר לכל ארגון שמגייס עובדים. אלה מקורות שתמיד היו נכונים, הם היו צריכים להיות מקורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נרשמת כבר לדיוור של מורית על
גיוס עובדים?

This popup is the registration for Morit's Hebrew newsletter. If you don't read Hebrew, just click the X above.

אם גיוס עובדים מעניין אותך, הדיוור של מורית יתן לך רעיונות חדשים, תובנות מפתיעות וגישה למידע מעודכן בתחום. מורית שולחת הרבה מידע בשבילך, כדי לעזור לך להישאר בקצב מהיר ולהתעדכן בחדש בתחום לפני כולם (גם בזמן המלחמה)

דילוג לתוכן